30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Резервни гелове за комплект за избелване на зъби

Избелващ гел PAP hello coco е уникален гел за избелване на зъби. Това е лесна и бърза процедура с видими резултати.

  • За употреба с комплект за избелване на зъби P R O LED Kit
Защо гелът не съдържа пероксид?

В процеса на избелване пероксидът освобождава нещо, наречено свободни радикали. Свободните радикали лесно атакуват органичните молекули, за да намалят оцветяването на зъбите, но също така могат да предизвикат нежелани странични ефекти, като чувствителност, дразнене на венците и деминерализация на зъбния емайл.

Какво представлява формулата PAP?

Научно доказана съставка за избелване на зъби, която е безопасна алтернатива на пероксида. Той няма отрицателни странични ефекти по време на оксидацията на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

Процедура за избелване на зъби, която дава незабавни резултати.

Премахва петна и налепи от кафе, вино, чай и цигари.

Какво съдържат

3 x Избелващи писалки 12-15 употреби - 3 x 2ml

Как се използва?

Завъртете долната част на писалката, докато видите, че гелът се отделя. Нанесете тънък слой гел върху предната част на почистените зъби, като избягвате венците. След това включете шината.

Състав

Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP)
Научно доказана съставка за избелване на зъби, която е безопасна алтернатива на пероксида. Той няма отрицателни странични ефекти по време на оксидацията на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

Hydroxyapatite (HAp)
Хидроксиапатит е основният компонент на зъбите. Формулата PAP+ съдържа синтетична версия, която замества минералите обратно в увредените части на емайла, което с течение на времето ще помогне за укрепване и защита на зъбните слоеве.

Potassium Citrate
Мощна десенсибилизираща съставка, която помага за облекчаване на вече съществуваща чувствителност на зъбите. Той прониква в зъба, за да осигури на зъбния нерв постоянна защита от болка и чувствителност.

Съставки
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Hydroxylapatite (HAp), Pottasium Citrate, Carbomer, Cocos Nucifera Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Cranberry Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Aroma/ Peppermint Oil

Максимален резултат от избелването на зъбите

наличен
37,50 лв –30 % 26,25 лв
Category: Продукти
Weight: 0.3 kg
1024x1024 Teeth Whitening Gel 04
Summer Friday
37,50 лв –30 %

 

Phthalimidoperoxycaproicacid

Фталимидопероксикапронова киселина (PAP) е научно доказана съставка за избелване на зъбите, която е безопасна алтернатива на пероксида. Тя няма отрицателни странични ефекти по време на оксидирането на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

Hydroxyapatit

Хидроксиапатитът (HAp) е рядък минерал, който се среща естествено в зъбния емайл. Формулата PAP съдържа синтетична версия на PAP, която помага за изглаждане на микропукнатините по зъбите, в които се задържа плака. Същевременно създава защитен слой, който прави зъбите по-устойчиви на кариес.

Potassium Citrate

Калиев цитрат - мощна десенсибилизираща съставка, която помага за облекчаване на вече съществуваща чувствителност на зъбите. Той прониква през зъбите, за да осигури на нервите трайна защита от болка и чувствителност.

Максимален резултат от избелването на зъбите.

Изцяло преработихме комплекта за избелване на зъби P R O LED (връзка към продукта), за да осигурим максимален ефект и удобство при използването на LED светлина в домашни условия.

 

 

 

Имате ли въпроси? Ние имаме отговорите

Защо трябва да използвам избелващи писалки?

Благодарение на нашите избелващи писалки ще удължите белотата на зъбите си. За да поддържате оптимални резултати, препоръчваме да повтаряте процедурата на всеки 6 седмици.

Кога трябва да използвам нов пълнител с гел?

Ако пълнителите в писалките, които се доставят с комплекта за избелване, са празни. Можете също така да закупите пълнители чрез нашия онлайн магазин.

Back shopping