30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

PAP избелваща писалка

Поздравете най-популярното избелване на зъби. Нашата компактна и преносима писалка за избелване ви позволява да избелите зъбите си у дома или в движение.

  • Мигновено изсветлява зъбите и избелва с течение на времето.
  • Удобна писалка за пътуване.
  • Безопасно за емайла и венците.
Как работи писалката PAP?

Безпроблемната и ефективна писалка за избелване PAP може да се използва за постепенно избелване, за да постигнете още по-бяла усмивка. PAP е научно доказана съставка за избелване на зъбите, която е безопасна алтернатива на пероксида. Той няма отрицателни странични ефекти по време на оксидирането на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

Избелване по време на път.

Кой казва, че избелването на зъбите трябва да се прави в домашни условия? Дайте на зъбите си по-бял вид, когато имате най-голяма нужда от него.

Как се използва писалката?

Преди избелването трябва старателно да измиете зъбите си с паста за зъби. Махнете капачката и натиснете бутона в края на писалката, докато избелващият гел излезе (може да са необходими няколко натискания при първото използване). Усмихнете се и нанесете тънък слой гел върху зъбите си. Изчакайте 30 секунди, преди да затворите устата си, и оставете гела да действа в продължение на 10-30 минути. След избелването изплакнете устата си с вода. Не яжте и не пийте един час след избелването. Използвайте веднъж дневно в продължение на 14 дни.

Състав

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid, Hydroxylapatite, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Potassium Citrate.

Съдържание на пакета

1 x PAP избелваща писалка 3ml

Навсякъде. По всяко време.

наличен
21,50 лв –30 % 15,05 лв
Category: Продукти
Weight: 0.2 kg
1024x1024 pen 62 3844
Summer Friday
21,50 лв –30 %

Phthalimidoperoxycaproicacid

Фталимидопероксикапронова киселина (PAP) е научно доказана съставка за избелване на зъбите, която е безопасна алтернатива на пероксида. Тя няма отрицателни странични ефекти по време на оксидирането на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

Hydroxyapatit

Хидроксиапатитът (HAp) е рядък минерал, който се среща естествено в зъбния емайл. Формулата PAP съдържа синтетична версия на PAP, която помага за изглаждане на микропукнатините по зъбите, в които се задържа плака. Същевременно създава защитен слой, който прави зъбите по-устойчиви на кариес.

Навсякъде. По всяко време.

Поздравете най-популярното избелване на зъби. Нашата компактна и преносима писалка за избелване ви позволява да избелите зъбите си у дома или в движение.

 

Избелване в движение, без чувствителност на зъбите.

Изработени са от най-добрите съставки за постепенно избелване на усмивката ви без болка и чувствителност.

 

 

 

Имате ли въпроси? Ние имаме отговори

Кои са основните съставки на PAP?

PAP
Научно доказана съставка за избелване на зъби, която е безопасна алтернатива на пероксида. Тя няма отрицателни странични ефекти по време на оксидирането на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

HAp
Научно доказана съставка за избелване на зъби, която е безопасна алтернатива на пероксида. Тя няма отрицателни странични ефекти по време на оксидирането на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

Мога ли да използвам избелваща писалка при фасети, мостове или съединени зъби?

Фасетите, имплантите или мостовете не са предназначени за избелване и изискват специални грижи от вашия зъболекар. Избелващата PAP формула работи за оксидиране на петната от естествените зъби, но може да помогне за запазване на околните зъби в същия цвят като тези, третирани от зъболекаря. Винаги препоръчваме да се консултирате със зъболекаря си преди употреба, за да сте сигурни, че това е подходящият продукт за вас.

Мога ли да използвам избелваща писалка, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар или с акушер за евентуални здравословни проблеми, преди да използвате продуктите на Hello Coco Ето пълен списък на съставките на писалката за избелване на зъби, който можете да предоставите на вашия лекар: , Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid, Hydroxylapatite, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Potassium Citrate.

Как избелва формулата PAP?

Когато PAP избелва, той оксидира петната по зъбите, без да отделя вредни молекули, наричани свободни радикали. Това означава, че няма увреждане или ерозия на емайла по време на процеса на избелване, което означава, че външните слоеве на зъба остават непокътнати и могат да продължат да защитават нервите, докато се избелват ефективно.

Мога ли да използвам продуктите hello coco когато имам сложени брекети?

Брекети за зъби ще доведат до неравномерно избелване, затова препоръчваме да изчакате те да бъдат отстранени, преди да използвате нашите продукти. Препоръчваме ви да се консултирате със зъболекаря си, преди да използвате Hello Coco.

Съдържа ли формулата на PAP пероксид?

Формулата на PAP не съдържа пероксиди, включително водороден пероксид. Нашата цел е да създадем най-ефективната формула за избелване, без да застрашаваме здравето на устната ви кухина.

Back shopping