30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

P R O Комплект за избелване на зъби

Нашият най-мощен комплект за избелване на зъби. Той се предлага с 3 от нашите прецизни писалки, заредени с нашия изключително силен избелващ гел PAP. Премахва петна и плака от кафе, вино, чай и цигари.

 • Професионално избелване само за 15 минути.
 • Без чувствителност или дразнене на зъбите.
 • Елегантен. Лек. Безжична шина и BPA Free. 
 • Устройство за избелване на зъби с 32 LED диода
Какво представлява технологията на синята и червената светлина?

Устройство за избелване на зъби с 32 LED диода, което осигурява изключителни резултати, без да прави компромис с комфорта. Лек, безжичен и водоустойчив дизайн за максимален комфорт в устата. Технологията на синята светлина окислява нашия гел PAP, като активира максималния му избелващ ефект. Червената светлина намалява чувствителността на зъбите и едновременно с това реминерализира зъбния емайл.

Какво представлява формулата PAP?

Научно доказана съставка за избелване на зъби, която е безопасна алтернатива на пероксида. Той няма отрицателни странични ефекти по време на оксидацията на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

03 banner

По-бързо, безжично и с най-силния избелващ гел PAP за резултати като при зъболекаря, гарантирано без болка. 

Какво съдържа
 • 3 x Избелващи писалки 12-15 използвания - 3 x 2ml
 • 1 x Безжична шина с 32 LED диода
 • 1 x Малко, лесно за използване USB зарядно устройство
 • 1 x Елегантен калъф за пътуване за избелване в движение
 • 1 х Ръководство
 • 1 x Избелваща скала
Как се използва?

Завъртете долната част на писалката, докато видите, че гелът се отделя. Нанесете тънък слой гел върху предната част на почистените зъби, като избягвате венците. Поставете LED шината в устата, включете я и я оставете да работи. След 15 минути устройството се изключва само. Използвайте веднъж дневно в продължение на 7 дни, след което повторете процедурата след 6 седмици.

Грижа за устройството
Винаги отделяйте шината от LED устройството, преди да я почистите с вода.

Състав

Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP)
Научно доказана съставка за избелване на зъби, която е безопасна алтернатива на пероксида. Той няма отрицателни странични ефекти по време на оксидацията на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

Hydroxyapatite (HAp)
Хидроксиапатит е основният компонент на зъбите. Формулата PAP+ съдържа синтетична версия, която замества минералите обратно в увредените части на емайла, което с течение на времето ще помогне за укрепване и защита на зъбните слоеве.

Potassium Citrate
Мощна десенсибилизираща съставка, която помага за облекчаване на вече съществуваща чувствителност на зъбите. Той прониква в зъба, за да осигури на зъбния нерв постоянна защита от болка и чувствителност.

Съставки
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Hydroxylapatite (HAp), Pottasium Citrate, Carbomer, Cocos Nucifera Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Cranberry Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Aroma/ Peppermint Oil

Максимален резултат от избелването на зъбите

Momentálne nedostupné
155,50 лв
Category: Продукти
Weight: 0.5 kg

 

Phthalimidoperoxycaproicacid

Фталимидопероксикапронова киселина (PAP) е научно доказана съставка за избелване на зъбите, която е безопасна алтернатива на пероксида. Тя няма отрицателни странични ефекти по време на оксидирането на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

Hydroxyapatit

Хидроксиапатитът (HAp) е рядък минерал, който се среща естествено в зъбния емайл. Формулата PAP съдържа синтетична версия на PAP, която помага за изглаждане на микропукнатините по зъбите, в които се задържа плака. Същевременно създава защитен слой, който прави зъбите по-устойчиви на кариес.

Potassium Citrate

Калиев цитрат - мощна десенсибилизираща съставка, която помага за облекчаване на вече съществуваща чувствителност на зъбите. Той прониква през зъбите, за да осигури на нервите трайна защита от болка и чувствителност.

Максимален резултат от избелването на зъбите.

Напълно преработихме комплекта за избелване на зъби, за да осигурим максимален ефект и удобство за домашна LED светлина.

 

32 LED устройство за избелване на зъби, което осигурява изключителни резултати без компромиси.

По-бързо, безжично и с нашия най-мощен гел за избелване PAP за резултати, подобни на тези при зъболекаря, при това гарантирано без болка.

 

 

 

Имате ли въпроси? Ние имаме отговорите

Как да използвате Pro Teeth Whitening LED Kit?
 1. Завъртете долната част на писалката, докато видите, че гелът се отделя.
 2. Нанесете тънък слой гел върху предната част на почистените зъби, като избягвате венците.
 3. Поставете LED шината в устата, включете я и я оставете да работи. Устройството се изключва само след 15 минути.
 4. Използвайте веднъж дневно в продължение на 7 дни, след което повторете процедурата след 6 седмици.
 5. За по-добри резултати не пийте, не яжте и не пушете в продължение на 1 час след избелването. Винаги отделяйте шината от LED устройството, преди да я почистите с вода.
Как се използва dual mode?

Първи режим 15 минути ефективно избелване със синя светлина. Вторият режим е 10-минутна процедура за избелване със синя и червена светлина за ефективно избелване, намаляване на чувствителността и реминерализация на зъбния емайл.

Кои са основните съставки на PAP?

PAP

Научно доказана съставка за избелване на зъби, която е безопасна алтернатива на пероксида. Той няма отрицателни странични ефекти по време на оксидирането на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

HAp

Хидроксиапатит е основният компонент на зъбите. Формулата PAP съдържа синтетична версия, която замества минералите обратно в увредените части на емайла, което с течение на времето ще помогне за укрепване и защита на слоевете на зъбите.

Съдържа ли формулата на PAP пероксид?

Формулата на PAP не съдържа пероксиди, включително водороден пероксид. Нашата цел е да създадем най-ефективната формула за избелване, без да рискуваме здравето на устната ви кухина. Вместо това комбинирахме ефектите на PAP, хидроксиапатит за ефективно избелване на зъбите без чувствителност или увреждане.

Колко време е необходимо, за да видите резултатите от Pro Teeth Whitening LED Kit?

PAP е разработен така, че да показва оптимални резултати само с една процедура. Тази нова формула осигурява по-бързи резултати от всякога. За да поддържате резултатите след 1-2 процедури, препоръчваме ежедневна употреба на пудра за зъби Original или Powder Booster.

Мога ли да използвам Pro Teeth Whitening LED Kit, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с вашия лекар или акушерка за всякакви здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите на Hello Coco. Ето пълния списък на съставките, който можете да предоставите на Вашия лекар: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Hydroxylapatite (HAp), Carbomer, Cocos Nucifera Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Cranberry Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Aroma/ Peppermint Oil

Как формулата PAP избелва зъбите?

Когато PAP избелва, той окислява петната по зъбите, без да отделя вредни молекули, известни като свободни радикали. Това означава, че няма увреждане или ерозия на емайла по време на процеса на избелване, което означава, че външните слоеве на зъба остават непокътнати и могат да продължат да защитават зъбните нерви, докато се избелват ефективно.

Водоустойчива ли е LED устройството?

LED устройството не е водоустойчиво, тъй като съдържа батерия. Винаги отделяйте шината от LED устройството, преди да я почиствате с вода.

Мога ли да използвам продуктите HELLO COCO с брекети?

Брекетите ще доведат до неравномерно избелване, затова препоръчваме да изчакате, докато брекетите бъдат премахнати, преди да използвате нашите продукти.Препоръчваме ви да се консултирате с вашия зъболекар, преди да използвате HELLO COCO.

На каква възраст мога да използвам LED устройство?

Нашият комплект за избелване на зъби се препоръчва за деца на възраст над 12 години.

Как работи червената светлина?

Червената светлина намалява чувствителността на зъбите и едновременно с това реминерализира зъбния емайл.

Безопасно ли е избелването на зъбите?

Безопасността е приоритет номер едно в състава на всички продукти HELLO COCO. Доказано е, че традиционните избелващи съставки увреждат зъбите и венците, тъй като HELLO COCO използва PAP като активна избелваща съставка.PAP ефективно избелва петната, без да нарушава здравето на зъбите, оставяйки усмивката ви по-ярка и по-здрава. Той е безопасен и за венците и меките тъкани в устата. Освен това формулата съдържа ключови съставки, които доказано подобряват здравината на зъбите и облекчават всяка съществуваща чувствителност. Освен това нашите продукти не съдържат: PEG, SLS, парабени, фталати, алкохол, карагенан, толуен и триклозан.

Back shopping