30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Цветови коректор

Коригиращата паста помага за изсветляване на зъбите с технология за коригиране на цвета. Като балансира нюансите на зъбите, коректорът покрива жълтите петна и подобрява белотата на зъбите.

  • Използва технология за корекция на цветовете.
  • Неинвазивно избелващо третиране.
  • Подобрява белотата на зъбите
  • Ксилитол - предпазва от подкиселяване на устната кухина
Чували ли сте за лилав шампоан?

Обзалагаме се, че все още не сте го изпробвали върху зъбите си. Ето как работи:

Корекцията на цветовете започва от цветното колело, където лилавото и жълтото са допълващи се цветове, противоположни един на друг. Нанасянето на лилава паста за зъби върху зъбите ще неутрализира жълтите нюанси и ще ги премахне, подчертавайки забележимо по-светлия нюанс на бялото. Комбинацията от два водоразтворими коректорни цвята дава възможност да се премахне всеки нюанс на жълтото и да се постигне по-ярка усмивка.

Нов начин да изсветлите усмивката си с технология за корекция на цвета.

Използвайте коректора след избелване, ежедневно или за изсветляване на зъбите.

Как да използваме коректора?

Най-добре е коректорът да се използва след избелване, но може да се използва и самостоятелно ежедневно или преди самото избелване. Намокрете четката за зъби и натиснете помпичката, за да нанесете пастата. Четкайте зъбите си в продължение на 2 минути. Изплакнете старателно зъбите си.

Състав

Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Съдържание на опаковката

1 x Цветови коректор 30 мл

Край на жълтите петна.

наличен
37,50 лв –30 % 26,25 лв
Category: Продукти
Weight: 0.2 kg
1024x1024 Colour Corrector Serum 03
Summer Friday
37,50 лв –30 %

Чували ли сте за лилав шампоан? Предполагаме, че все още не сте го изпробвали върху зъбите си. Ето как работи:

Корекцията на цветовете започва от цветното колело, където лилавото и жълтото са допълващи се цветове, противоположни един на друг. Нанасянето на лилава паста за зъби върху зъбите ще неутрализира жълтите нюанси и ще ги премахне, подчертавайки забележимо по-светлия нюанс на бялото.

 

Комбинацията от два водоразтворими коректорни цвята дава възможност да се премахне всеки нюанс на жълтото и да се постигне по-светла усмивка.

Коригиращата паста помага за изсветляване на зъбите с технология за коригиране на цвета. Като балансира нюансите на зъбите, коректорът покрива жълтите петна и подобрява белотата на зъбите.

 

 

 

Имате ли въпроси? Ние имаме отговорите

Мога ли да използвам Colour Corrector с фасети, импланти или мостове?

Colour Corrector е напълно безопасен, тъй като е неабразивна форма на избелване, но препоръчваме да избягвате миенето на тези зъби, тъй като само естествените зъби могат да бъдат избелени. Винаги препоръчваме да се консултирате със зъболекаря си преди употреба, за да сте сигурни, че това е подходящият продукт за вас.

Мога ли да използвам Colour Corrector, ако имам брекети?

Corrector е безопасен за използване с брекетите.Corrector използва технология за коригиране на цвета, за да скрие временно жълтите оттенъци на зъбите, като не оставя неравномерно оцветяване на зъбите, когато брекетите бъдат отстранени. Corrector също така не е абразивен.

Паста за зъби ли е Color Corrector?

Colour Corrector е продукт за коригиране на цвета и не е предназначен да замени ежедневните ви стоматологични процедури. Препоръчваме ви да използвате Corrector сутрин, след като сте измили зъбите си с обичайната паста за зъби.

Мога ли да използвам Colour Corrector, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с вашия лекар или акушерка за всякакви здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите HELLO COCO. Ето пълния списък на съставките, който можете да предоставите на Вашия лекар: Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Мога ли да използвам Colour Corrector и Pro Teeth Whitening LED Kit едновременно?

Можете да използвате Colour Corrector като първа стъпка или дори като последна стъпка към по-сияйна усмивка. Colour Corrector е предназначен за хора, които искат да изсветлят допълнително зъбите си след избелването или които вече имат много бели зъби и не се нуждаят от пълното третиране с комплекта за LED избелване на зъби. Оксидирането на петната по зъбите с PAP увеличава светлостта и намалява наситеността на жълтите петна, докато Colour Corrector изравнява топлите и студените тонове (нюанси) на зъбите, за да разкрие по-ярък нюанс на бялото.

Как и кога да използвам Colour Corrector?

Toner се използва най-добре след избелване, но може да се използва и самостоятелно всеки ден или преди избелване, за да премахне нежеланите жълти оттенъци на зъбите. Нанесете 2 помпи върху четка за зъби с мек косъм и четкайте внимателно с кръгови движения в продължение на 2 минути. След употреба не поглъщайте и изплакнете излишния продукт от устата.

Защо ми е необходим Colour Corrector?

Corrector е предназначен за хора, които искат да изсветлят допълнително зъбите си след избелване или които вече имат много бели зъби и не се нуждаят от цялостно третиране с LED Kit.

Back shopping