30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

PAP Избелващи ленти за зъби

На базата на нашата формула за избелване PAP разработихме избелващи ленти като най-удобния метод за избелване до момента.

  • Бързи резултати само след една употреба.
  • Избелване в движение.
  • Без дразнене на венците, без чувствителност на зъбите.
Как работят лентите?

Лентите за избелване на зъби ви позволяват лесно и ефективно да избелите зъбите си и да се отървете от грозните петна по зъбния емайл от уюта на вашия дом. Въз основа на нашата формула за избелване на зъби PAP, ние разработихме лентите като най-удобния ни метод за избелване до момента.

Предизвикват ли лентите чувствителност?

Традиционните избелващи лентички използват формула на основата на пероксид, която може да предизвика чувствителност на зъбите. Вместо това лентите hello coco PAP използват формула на базата на PAP без чувствителност.

Най-удобният метод за избелване.

Оставете лентите за 30 минути и ги използвайте толкова често, колкото е необходимо.

Как да използвате лентите?

Подсушете добре зъбите си преди употреба. Отлепете дългата лента и залепете залепващата страна към горните зъби. Натиснете лентата плътно надолу и я подгънете върху задната част на зъбите, за да я закрепите. Повторете това за късата лента на долните зъби. Оставете да подейства за 30 минути. Отстранете лентите и изплакнете устата си с вода. Използвайте лентите толкова често, колкото е необходимо.

Състав

Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP)
Научно доказана съставка за избелване на зъби, която е безопасна алтернатива на пероксида. Той няма отрицателни странични ефекти по време на оксидацията на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите. Hydroxyapatite (HAp)
Хидроксиапат е основният компонент на зъбите. Формулата PAP+ съдържа синтетична версия, която замества минералите обратно в увредените части на емайла, което с течение на времето ще помогне за укрепване и защита на зъбните слоеве. Potassium Citrate
Мощна десенсибилизираща съставка, която помага за облекчаване на вече съществуваща чувствителност на зъбите. Той прониква в зъба, за да осигури на зъбния нерв постоянна защита от болка и чувствителност. Съставки
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate.

Съдържание на опаковката

28 x ленти I 14 индивидуални процедури

Премахваме петна без чувствителност на зъбите

наличен
57,50 лв –30 % 40,25 лв
Category: Продукти
Weight: 0.2 kg
1024x1024 Teeth Whitening Strips 10
Summer Friday
57,50 лв –30 %

 

Phthalimidoperoxycaproicacid

Фталимидопероксикапронова киселина (PAP) е научно доказана съставка за избелване на зъбите, която е безопасна алтернатива на пероксида. Тя няма отрицателни странични ефекти по време на оксидирането на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

Hydroxyapatit

Хидроксиапатитът (HAp) е рядък минерал, който се среща естествено в зъбния емайл. Формулата PAP съдържа синтетична версия на PAP, която помага за изглаждане на микропукнатините по зъбите, в които се задържа плака. Същевременно създава защитен слой, който прави зъбите по-устойчиви на кариес.

Potassium Citrate

Калиев цитрат - мощна десенсибилизираща съставка, която помага за облекчаване на вече съществуваща чувствителност на зъбите. Той прониква през зъбите, за да осигури на нервите трайна защита от болка и чувствителност.

Отворете, залепете, усмихнете се!

Отлепете дългата лента и залепете залепващата страна към горните зъби. Натиснете лентата плътно надолу и я прегънете през задната част на зъбите, за да я закрепите. Повторете това за късата лента на долните зъби. Оставете да подейства за 30 минути и се насладете на по-бяла усмивка.

Без дразнене на венците, без чувствителност на зъбите.

Въз основа на нашата формула за избелване на PAP ние разработихме избелващи ленти като нашия най-удобен метод за избелване до момента.

 

 

 

Имате ли въпроси? Ние имаме отговорите

Мога ли да използвам ленти за избелване на зъби, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с вашия лекар или акушерка за всякакви здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите на Hello Coco. Ето пълен списък на съставките в нашите ленти за избелване на зъби, който можете да предоставите на вашия лекар: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate

Мога ли да използвам ленти с фасети, мостове или обединени зъби?

Фасетите, имплантите или мостовете не са предназначени за избелване и изискват специални грижи от вашия зъболекар. Избелващата формула на PAP работи за оксидиране на петната от естествените зъби, но може да помогне за запазване на околните зъби в същия цвят като тези, третирани от зъболекаря. Винаги препоръчваме да се консултирате със зъболекаря си преди употреба, за да сте сигурни, че това е подходящият продукт за вас.

Причиняват ли избелващите ленти чувствителност на зъбите?

Нашите ленти за избелване PAP съдържат PAP като активна избелваща съставка, която не предизвиква чувствителност и не уврежда емайла. При избелване PAP може да въздейства единствено върху петната по зъбите, без да уврежда защитните слоеве на зъба. За да помогнем при вече съществуваща чувствителност, създадохме формула PAP с мощен десенсибилизиращ агент, известен като калиев цитрат.

Как да използвате ленти за избелване на зъбите?

Нашите ленти за избелване на зъби PAP са разработени за удобно избелване в движение и могат да се използват по всяко време на деня или когато искате да избелите зъбите си.

Как работят избелващите ленти?

Нашите ленти за избелване на зъби използват нашата формула PAP под формата на ленти. Когато PAP избелва, той оксидира петната по зъбите, без да предизвиква нежелани ефекти като дразнене или чувствителност на меките тъкани (венците).Съставът се разгражда по време на 30-минутното лечение, като не оставя остатъци от избелващата течност след отстраняването на лентата.

Back shopping