30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Формула PAP

01

Пероксид vs PAP

В процеса на избелване пероксидът освобождава нещо, наречено свободни радикали. Свободните радикали лесно атакуват органичните молекули, за да намалят оцветяването на зъбите, но също така могат да предизвикат нежелани странични ефекти, като чувствителност, дразнене на венците и деминерализация на зъбния емайл.

Пероксид
PAP
02

Решение PAP

PhthalImidoperoxycaproicacid (PAP) реагира единствено с молекули на петната. Това означава, че молекулите, отговорни за обезцветяването, се разграждат безопасно, без риск от чувствителност, болка и увреждане на зъбите. В същото време Хидроксиапатитът възстановява изгубените минерали в зъбите.

03

Как протича процесът на избелване на зъбите?

  1. Оцветяването на зъбите е резултат от свързването на различни оцветители и пигменти с органичната материя на зъба. Процесът на отстраняване на тези петна най-често се постига по два начина: физическо отстраняване и химическо избелване.
  2. Физическото отстраняване се фокусира върху обезцветяването на повърхността (обичайни петна по повърхността) чрез абразивен метод на избелване.
    Химическото избелване действа както на повърхностни, така и на пигментни петна, поради което е най-разпространеният и ефективен метод за избелване на зъбите.
  3. Избелване на зъби PAP химическото избелване оксидира петната и променя молекулите, които са отговорни за оцветяването на зъбите. Просто казано, избелващите агенти навлизат през емайла на зъбите и разграждат тези молекули на по-малки и по-прости форми. Колкото по-малка е молекулата, толкова по-светъл е цветът, което води до цялостен по-бял вид на зъбите.

Back shopping