30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Често задавани въпроси

След колко време ще видя резултатите върху зъбите си след избелване с продуктите hello coco?

Резултатите от избелването са видими в продължение на 12 месеца. Постигнатите нюанси на бялото постепенно избледняват в зависимост от диетата ви или консумацията на храни и напитки като алкохол или кафе. За да удължите резултатите, препоръчваме да повтаряте процедурата на всеки 6 седмици.

Ще бъдат ли чувствителни зъбите ми след процедурата за избелване hello coco?

Това е безболезнено и безопасно приложение, подходящо за всеки. Нашият активен въглен също е разработен в съответствие с международните стандарти, така че няма да имате чувствителни зъби или венци.

Ако поръчам някой от вашите продукти, колко време ще отнеме доставката?

Ако поръчате нашите продукти с доставка, в рамките на 2-3 дни нашият продукт ще бъде при вас. Ако искате да вземете стоките или да изберете друг вид доставка, цялата необходима информация можете да намерите на адрес www.hellococo.bg/dostavka/. Ако имате въпроси относно начина на доставка, моля, не се колебайте да се свържете с нас на kontakt@hellococo.bg.

Как мога да се свържа с вашия отдел за обслужване на клиенти?

Всичко, което трябва да направите, е да ни изпратите съобщение чрез контактния формуляр на нашия уебсайт или пишете директно на kontakt@hellococo.bg.

Могат ли продуктите hello coco да се използват от бременни жени?

Въпреки че избелването с нашите продукти няма странични ефекти, ние се стараем да ги предотвратим. Поради това избелването на зъбите не се препоръчва за бременни жени.

Тествани ли са продуктите hello coco върху животни?

Не. Ние сме на мнение, че козметичните продукти не трябва да бъдат тествани върху животни. Обичаме животните и се водим от това при създаването на продуктите hello coco.

Как работи Teeth Whitening Led Kit?

Продуктът е лесен за употреба, просто трябва да го поставите в устата си. Можете да го включите към своя Android или iPhone, а също така е съвместим с настолни устройства, които се включват с обикновен USB кабел. Това е безболезнено и безопасно приложение, подходящо за всеки. Гелът работи в комбинация с нашата LED светлина и осигурява резултати за 16 минути.

Ще имам ли чувствителни зъби след използването на Teeth Whitening Led Kit?

Нашата формула е разработена за нежно избелване на зъбите, за да се избегне увреждането на емайла. Красивата бяла усмивка за нас е безболезнена.

Водоустойчив ли е комплектът Led Kit?

Да, LED лампата е водоустойчива. Измийте шината под студена течаща вода, така че водата да не попадне върху края на кабела, и след това я избършете до сухо. 

Моята LED шина не работи

Ако ръководството, доставено с пакета, не ви е помогнало, препоръчваме следната процедура:

 • свържете устройството Led Kit с мобилното устройство с помощта на редукцията, отключете го и го включете
 • устройството трябва да свети в продължение на 16 минути и след това да се изключи
 • ако няма резултат, тествайте LED лампата на друго устройство.
 • ако тази процедура не е успешна, моля, свържете се с нас на kontakt@hellococo.bg, ние ще заменим устройството с ново.
Колко често трябва да повтарям процедурата за избелване с Led Kit?

Препоръчваме ви да използвате устройството веднъж дневно, най-добре вечер. За най-добър ефект използвайте комбинация от пяна или активен въглен hello coco. Курсът трябва да продължи една седмица. След 6 седмици препоръчваме да повторите процедурата.

След колко време ще виждам ли резултати от приложението на hello coco пудра или пяна?

Резултатите ще бъдат видими още след първата употреба.

Колко често трябва да използвам пудра hello coco от активен въглен?

За да постигнете най-добри резултати, препоръчваме ви да използвате пудрата два пъти дневно.

За колко употреби стига една туба?

Препоръчваме ви да миете зъбите си два пъти дневно. Така продуктът трябва да издържи два месеца.

Защо трябва да използвам избелващи писалки?

Благодарение на нашите избелващи писалки ще удължите белотата на зъбите си. За да поддържате оптимални резултати, препоръчваме да повтаряте процедурата на всеки 6 седмици.

Кога трябва да използвам нов гел пълнител?

Когато пълнителите в писалките, които се доставят с комплекта за избелване, са празни. Пълнителите можете да закупите и чрез нашия онлайн магазин.

Как се използва Pro Teeth Whitening LED Kit?
 1. Завъртете долната част на писалката, докато видите, че гелът се освобождава.
 2. Нанесете тънък слой гел върху предната част на почистените зъби, като избягвате венците.
 3. Поставете LED шината в устата, включете я и я оставете да работи. След 15 минути шината се изключва сама.
 4. Използвайте веднъж дневно в продължение на 7 дни, след което повторете процедурата след 6 седмици.
 5. За по-добри резултати не пийте, не яжте и не пушете в продължение на 1 час след избелването. Винаги отделяйте шината от LED устройството, преди да я почиствате с вода.
Как се използва dual mode?

Първият режим 15 минути ефективно избелване със синя светлина. Вторият режим е 10-минутна процедура за избелване със синя и червена светлина за ефективно избелване, намаляване на чувствителността и реминерализация на зъбния емайл.

Кои са основните съставки на PAP?

PAP

Научно доказана съставка за избелване на зъби, която е безопасна алтернатива на пероксида. Той няма отрицателни странични ефекти по време на оксидацията на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

HAp

Хидроксиапатитът е основният компонент на зъбите. Формулата PAP съдържа синтетична версия, която замества минералите обратно в увредените части на емайла, което с течение на времето ще помогне за укрепване и защита на слоевете на зъбите.

Съдържа ли формулата на PAP пероксид?

Формулата на PAP не съдържа пероксиди, включително водороден пероксид. Нашата цел е да създадем най-ефективната формула за избелване, без да застрашаваме здравето на устната ви кухина. Вместо това комбинирахме ефектите на PAP, хидроксиапатит за ефективно избелване на зъбите без чувствителност или увреждане.

Колко време е необходимо, за да видите резултатите от Pro Teeth Whitening LED Kit?

PAP е разработен така, че да показва оптимални резултати само с една процедура. Тази нова формула осигурява по-бързи резултати от всякога. За да поддържате резултатите след 1-2 процедури, препоръчваме ежедневна употреба на пудра за зъби Original или Powder Booster.

Мога ли да използвам Pro Teeth Whitening LED Kit, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар или акушерка за всички здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите hello coco. Ето пълния списък на съставките, който можете да предоставите на Вашия лекар: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Hydroxylapatite (HAp), Carbomer, Cocos Nucifera Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Cranberry Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Aroma/ Peppermint Oil

Колко бяла е формулата PAP?

Когато PAP избелва, той оксидира петната по зъбите, без да отделя вредни молекули, известни като свободни радикали. Това означава, че няма увреждане или ерозия на емайла по време на процеса на избелване, което означава, че външните слоеве на зъба остават непокътнати и могат да продължат да защитават нервите, докато се избелват ефективно.

Водоустойчиво ли е LED устройството?

LED устройството не е водоустойчиво, тъй като съдържа батерия. Винаги отделяйте шината от LED устройството, преди да я почиствате с вода.

Мога ли да използвам продуктите hello coco ако нося брекети?

Носенето на брекети ще доведе до неравномерно избелване, затова препоръчваме да изчакате те да бъдат отстранени, преди да използвате нашите продукти. Препоръчваме ви да се консултирате със зъболекаря си, преди да използвате hello coco.

На каква възраст мога да използвам LED оборудване?

Нашият комплект за избелване на зъби се препоръчва за деца на възраст над 12 години.

Как работи червената светлина?

Червената светлина намалява чувствителността на зъбите и едновременно с това реминерализира зъбния емайл.

Безопасно ли е избелването на зъбите?

Безопасността е приоритет номер едно в състава на всички продукти hello coco. Доказано е, че традиционните избелващи съставки причиняват увреждане на зъбите и венците, тъй като hello coco използва PAP като активна избелваща съставка, тя ефективно избелва петната, без да нарушава здравето на зъбите, оставяйки усмивката ви по-ярка и по-здрава. Той е безопасен и за венците и меките тъкани в устата. Освен това формулата съдържа ключови съставки, които доказано подобряват здравината на зъбите и облекчават всяка съществуваща чувствителност. Освен това нашите продукти не съдържат: PEG, SLS, парабени, фталати, алкохол, карагенан, толуен и триклозан.

Мога ли да използвам ленти за избелване на зъби, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар или акушерка за всички здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите hello coco. Ето пълен списък на съставките в нашите ленти за избелване на зъби, който можете да предоставите на вашия лекар: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate

Мога ли да използвам ленти с фасети, мостове или слети зъби?

Фасетите, имплантите или мостовете не са предназначени за избелване и изискват специални грижи от вашия зъболекар. Избелващата формула на PAP работи за оксидация на петната от естествените зъби, но може да помогне за запазване на околните зъби в същия цвят като тези, третирани от зъболекаря. Винаги препоръчваме да се консултирате със зъболекаря си преди употреба, за да сте сигурни, че това е подходящият продукт за вас.

Причиняват ли избелващите ленти чувствителността на зъбите?

Нашите ленти за избелване PAP съдържат PAP като активна избелваща съставка, която не предизвиква чувствителност и не уврежда емайла. При избелване PAP може да въздейства изключително върху петната по зъбите, без да уврежда защитните слоеве на зъба. За да помогнем при вече съществуваща чувствителност, създадохме формула PAP с мощен десенсибилизиращ агент, известен като калиев цитрат.

Как да използвате ленти за избелване на зъбите?

Нашите ленти за избелване на зъби PAP са разработени за удобно избелване в движение и могат да се използват по всяко време на деня или когато искате да избелите зъбите си.

Как работят избелващите ленти?

Нашите ленти за избелване на зъби съдържат формулата ни PAP. Свойството на PAP е да избелва, като оксидира петната по зъбите, без да предизвиква нежелани ефекти като дразнене или чувствителност на меките тъкани (венците). Съставът се разгражда по време на 30-минутното третиране, като не оставя остатъци от избелващата течност след отстраняване на лентата.

Безопасна ли е пудрата за моя зъбен емайл?

Да, пудрата е безопасна за вашия емайл, тъй като не използва абразивен метод за избелване. Вместо това тя оксидира петната по зъбите с активна избелваща съставка, която осигурява ефективни резултати без чувствителност, дразнене на венците или разяждане на емайла.

Мога ли да използвам пудра, когато имам фасети, зъбни импланти или мостове?

Фасетите, зъбните импланти или мостовете не са предназначени за избелване и изискват специални грижи от вашия зъболекар.Винаги препоръчваме да се консултирате с вашия зъболекар преди употреба, за да сте сигурни, че това е подходящият продукт за вас.

Мога ли да използвам продуктите hello coco ако нося брекети?

Избелването на зъбите ще доведе до неравномерно избелване, затова препоръчваме да изчакате, докато брекетите бъдат премахнати, преди да използвате нашите продукти.Препоръчваме ви да се консултирате с вашия зъболекар, преди да използвате hello coco.

Мога ли да използвам пудрата, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар или акушерка за всички здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите hello coco. Ето пълния списък на съставките, който можете да предоставите на Вашия лекар: Kaolin (White), Xylitol, Diatomaceous Earth, Bentonite (Clay), Sodium Bicarbonate, Flavor (Peppermint), Dicalcium Phosphate Dihydrate, Calcium Carbonate, Magnesium Citrate, Curcuma Longa (White Turmeric) Root Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Mica, Titanium Dioxide.

Как се използва пудрата?
 1. Намокрете четка за зъби и нанесете върху нея кокосова пудра.
 2. Четкайте зъбите си внимателно с кръгови движения в продължение на 3 минути.
 3. Изплакнете и измийте добре зъбите си с обикновена паста за зъби.
 4. Използвайте 1-2 пъти седмично като допълнение към обичайната си рутина за избелване на зъби.
Какви са основните съставки?
 • Бяла глина - Тя има невероятната способност да свързва замърсяванията със себе си и да детоксикира устната кухина. В същото време е богата на минерали, така че активно допринася за реминерализацията на зъбния емайл и укрепването на венците.
 • Бентонитна глина - тя е богата на минерали, детоксикира устната кухина и благодарение на адсорбционните си свойства се справя много ефективно със замърсяванията.
 • Бяла куркума - Помага за регенерирането на венците и предотвратява възпаленията.
 • Ксилитол - предпазва от окисляване на устната кухина

Colour Corrector - паста

Мога ли да използвам Colour Corrector с фасети, импланти или мостове?

Colour Corrector е напълно безопасен, тъй като е неабразивна форма на избелване, но препоръчваме да избягвате миенето на тези зъби, тъй като само естествените зъби могат да бъдат избелени. Винаги препоръчваме да се консултирате със зъболекаря си преди употреба, за да сте сигурни, че това е подходящият продукт за вас.

Мога ли да използвам Colour Corrector, ако имам брекети?

Corrector е безопасен за използване с брекети.Коректорът използва технология за коригиране на цвета, за да скрие временно жълтите оттенъци на зъбите, като не оставя неравномерно оцветяване на зъбите, когато брекетите бъдат отстранени. Corrector също така не е абразивен.

Паста за зъби ли е Color Corrector?

Colour Corrector е продукт за коригиране на цвета и не е предназначен да замени ежедневните ви грижи за зъбите. Препоръчваме ви да използвате Corrector сутрин, след като сте измили зъбите си с обичайната паста за зъби.

Мога ли да използвам Colour Corrector, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар или акушерка за всички здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите hello coco. Ето пълния списък на съставките, който можете да предоставите на Вашия лекар: Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Мога ли да използвам Colour Corrector и Pro Teeth Whitening LED Kit по едно и също време?

Можете да използвате Colour Corrector като първа или последна стъпка за по-блестяща усмивка. Colour Corrector е предназначен за хора, които искат да избелят зъбите си допълнително или такива, които вече имат много бели зъби и не се нуждаят от третиране с LED комплекта за избелване. Оксидацията на петната по зъбите с PAP увеличава белотата и намалява наситеността на жълтите петна, а Colour Corrector изравнява топлите и студените тонове (нюанси) на зъбите, за да разкрие по-жизнен нюанс на бялото.

Как и кога да използвам Colour Corrector?

Тонерът се използва най-добре след избелване, но може да се използва и самостоятелно всеки ден или преди избелване, за да премахне нежеланите жълти оттенъци на зъбите. Нанесете 2 помпи върху четка за зъби с мек косъм и четкайте внимателно с кръгови движения в продължение на 2 минути. След употреба не поглъщайте и изплакнете излишния продукт от устата.

Защо се нуждая от Colour Corrector?

Corrector е предназначен за хора, които искат да изсветлят допълнително зъбите си след избелване или които вече имат много бели зъби и не се нуждаят от цялостно третиране с LED Kit.

Colour Corrector - пудра

Мога ли да използвам цветен коректор с фасети, зъбни импланти или мостове?

Цветният коректор е напълно безопасен, тъй като е неабразивна форма на избелване, но препоръчваме да се избягва почистването на тези зъби, тъй като само естествените зъби могат да се избелват. Винаги препоръчваме да се консултирате със зъболекаря си преди употреба, за да сте сигурни, че това е подходящият продукт за вас.

Мога ли да използвам цветен коректор, ако имам брекети?

Коректорът е безопасен за използване с брекетите. Коректорът използва технология за корекция на цвета, за да скрие временно жълтите нюанси на зъбите, като не оставя неравномерно оцветяване на зъбите, когато брекетите бъдат свалени. Коректорът също не е абразивен.

Мога ли да използвам Colour Corrector, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар или акушерка за всички здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите hello coco. Ето пълния списък на съставките, който можете да предоставите на Вашия лекар: Calcium Carbonate, Xylitol, Sodium Phosphate,Sodium Cocoyl Isethionate, Dicalcium Phosphate Dihydrate,Potassium Citrate, Menthol,Sucralose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylhydroxamic Acid, D&C Red No.33 (CI 17200), FD&C Blue No.1( CI 42090)

Каква е разликата между цветния коректор под формата на паста и пудра?

Цветовият коректор под формата на пудра използва нашата прахообразна технология за корекция на цвета, за да премахне петната и да изсветли зъбите. Коригиращият серум за цвят съдържа по-силна концентрация и резултатите са по-дълготрайни.

Как и кога да използвам цветовия коректор?

Пудрата е най-добре да се използва след избелване, но може да се използва самостоятелно ежедневно или преди избелване, за да премахне нежеланите жълти тонове на зъбите. Намокрете четката за зъби и изтръскайте излишната вода. Потопете четката за зъби в контейнера с пудра, така че да покрие равномерно всички косъмчета. Четкайте зъбите си старателно в продължение на 30 секунди. Изплакнете устата си и четката за зъби след употреба. След това внимателно отстранете излишния продукт.

Кои са основните съставки на PAP?

PAP
Научно доказана съставка за избелване на зъби, която е безопасна алтернатива на пероксида. Той няма отрицателни странични ефекти по време на оксидацията на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

HAp
Научно доказана съставка за избелване на зъби, която е безопасна алтернатива на пероксида. Той няма отрицателни странични ефекти по време на оксидацията на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

Мога ли да използвам избелваща писалка при фасети, мостове или слепени зъби?

Фасетите, зъбните импланти или мостовете не са предназначени за избелване и изискват специални грижи от вашия зъболекар. Избелващата формула на PAP работи за оксидация на петната от естествените зъби, но може да помогне за запазване на околните зъби в същия цвят като тези, третирани от зъболекаря. Винаги препоръчваме да се консултирате със зъболекаря си преди употреба, за да сте сигурни, че това е подходящият продукт за вас.

Мога ли да използвам избелваща писалка, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар или акушерка за всички здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите hello coco. Ето пълен списък на съставките на писалката за избелване на зъби, който можете да предоставите на вашия лекар: , Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid, Hydroxylapatite, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Potassium Citrate.

Колко бяла е формулата PAP?

Когато PAP избелва, той оксидира петната по зъбите, без да отделя вредни молекули, известни като свободни радикали. Това означава, че няма увреждане или ерозия на емайла по време на процеса на избелване, което означава, че външните слоеве на зъба остават непокътнати и могат да продължат да защитават нервите, докато се избелват ефективно.

Мога ли да използвам продуктите hello coco ако нося брекети?

Носенето на брекети ще доведе до неравномерно избелване, затова препоръчваме да изчакате те да бъдат отстранени, преди да използвате нашите продукти. Препоръчваме ви да се консултирате със зъболекаря си, преди да използвате hello coco.

Съдържа ли формулата на PAP пероксид?

Формулата на PAP не съдържа пероксиди, включително водороден пероксид. Нашата цел е да създадем най-ефективната формула за избелване, без да застрашаваме здравето на устната ви кухина.

Back shopping