30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Комплект за ежедневно избелване

Коригиращата паста за зъби изсветлява зъбите ви, като използва технология за коригиране на цвета, а Powder Booster в същото време е допълнение към обичайната ви процедура за избелване на зъбите Пяната за зъби съдържа екстракт от мента, който има успокояващи венците свойства и оставя устата ви свежа.

 • Премахва петна и бактерии.
 • Кокосовото масло предпазва зъбите от деминерализация на зъбния емайл.
 • Използва технология за корекция на цветовете.
 • Неинвазивно избелващо третиране.
Какво съдържа комплектът?
 • Цветови коректор
 • Powder Booster
 • Пяна

По-белите зъби никога не са били толкова вкусни.

Перфектната комбинация от продукти с пяна за зъби за ежедневно почистване на зъбите. Powder Booster за подобряване на редовната процедура за избелване на зъбите, както и коректор за цвят, който използва корекция на цвета, за да изсветли зъбите ви.

Състав

Цветовият коректор за избелване на зъби
Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Пудра за избелване на зъби Powder Booster
Kaolin (White), Xylitol, Diatomaceous Earth, Bentonite (Clay), Sodium Bicarbonate, Flavor (Peppermint), Dicalcium Phosphate Dihydrate, Calcium Carbonate, Magnesium Citrate, Curcuma Longa (White Turmeric) Root Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Mica, Titanium Dioxide.

Пяна за зъби Mint
Water (Solvent), Glycerin (Humectants), Pentasodium Triphosphate (pH adjustor), Propylene Glycol (Humectants), Poloxamer 407 (foaming agent), Poloxamer 338 (Emulsifier), Phosphoric Acid (pH adjustor), Disodium Pyrophosphate (pH adjustor), Flavor, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Emulsifier), Benzyl Alcohol (Preservative), Cetylpyridinium Chloride (Preservative), Sodium Saccharin (sweetener), Sucralose (sweetener).

Освежете и избелете усмивката си.

наличен
98,50 лв –30 % 68,95 лв
Category: Изгодни комплекти
Weight: 0.5 kg
everyday set banner
Summer Friday
98,50 лв –30 %

Чували ли сте за лилав шампоан? Предполагаме, че все още не сте го изпробвали върху зъбите си. Ето как работи:

Корекцията на цветовете започва от цветното колело, където лилавото и жълтото са допълващи се цветове, противоположни един на друг. Нанасянето на лилава паста за зъби върху зъбите ще неутрализира жълтите нюанси и ще ги премахне, подчертавайки забележимо по-светлия нюанс на бялото.

 

Здравей, бяла усмивка, сбогом, петна.

Тази пудра е направена от уникална смес, съдържаща бял каолин, бентонитна глина, бяла куркума и сода за хляб, която помага за премахване на петната и създава по-бяла усмивка.

 

По-белите зъби никога не са били толкова вкусни.

Зъбната пяна е средство за ежедневно почистване на зъбите, като в същото време активният въглен е 100% натурален продукт, който безопасно избелва зъбите и ги предпазва от деминерализация на зъбния емайл.

 

 

 

Имате ли въпроси? Ние имаме отговорите

Мога ли да използвам Colour Corrector с фасети, импланти или мостове?

Colour Corrector е напълно безопасен, тъй като е неабразивна форма на избелване, но препоръчваме да избягвате миенето на тези зъби, тъй като само естествените зъби могат да бъдат избелени. Винаги препоръчваме да се консултирате със зъболекаря си преди употреба, за да сте сигурни, че това е подходящият продукт за вас.

Мога ли да използвам Colour Corrector, ако имам брекети?

Corrector е безопасен за използване с брекетите.Corrector използва технология за коригиране на цвета, за да скрие временно жълтите оттенъци на зъбите, като не оставя неравномерно оцветяване на зъбите, когато брекетите бъдат отстранени. Corrector също така не е абразивен.

Паста за зъби ли е Color Corrector?

Colour Corrector е продукт за коригиране на цвета и не е предназначен да замени ежедневните ви стоматологични процедури. Препоръчваме ви да използвате Corrector сутрин, след като сте измили зъбите си с обичайната паста за зъби.

Мога ли да използвам Colour Corrector, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с вашия лекар или акушерка за всякакви здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите HELLO COCO. Ето пълния списък на съставките, който можете да предоставите на Вашия лекар: Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Мога ли да използвам Colour Corrector и Pro Teeth Whitening LED Kit едновременно?

Можете да използвате Colour Corrector като първа стъпка или дори като последна стъпка към по-сияйна усмивка. Colour Corrector е предназначен за хора, които искат да изсветлят допълнително зъбите си след избелването или които вече имат много бели зъби и не се нуждаят от пълното третиране с комплекта за LED избелване на зъби. Оксидирането на петната по зъбите с PAP увеличава светлостта и намалява наситеността на жълтите петна, докато Colour Corrector изравнява топлите и студените тонове (нюанси) на зъбите, за да разкрие по-ярък нюанс на бялото.

Как и кога да използвам Colour Corrector?

Toner се използва най-добре след избелване, но може да се използва и самостоятелно всеки ден или преди избелване, за да премахне нежеланите жълти оттенъци на зъбите. Нанесете 2 помпи върху четка за зъби с мек косъм и четкайте внимателно с кръгови движения в продължение на 2 минути. След употреба не поглъщайте и изплакнете излишния продукт от устата.

Защо ми е необходим Colour Corrector?

Corrector е предназначен за хора, които искат да изсветлят допълнително зъбите си след избелване или които вече имат много бели зъби и не се нуждаят от цялостно третиране с LED Kit.

Безопасна ли е пудрата за моя емайл?

Да, пудрата е безопасна за вашия емайл, тъй като не използва абразивен метод за избелване. Вместо това той оксидира петната по зъбите с активна избелваща съставка, която осигурява ефективни резултати без чувствителност, дразнене на венците или разяждане на емайла.

Мога ли да използвам пудра, когато имам фасети, импланти или мостове?

Фасетите, имплантите или мостовете не са предназначени за избелване и изискват специални грижи от вашия зъболекар.Винаги препоръчваме да се консултирате с вашия зъболекар преди употреба, за да сте сигурни, че това е правилният продукт за вас.

Мога ли да използвам продуктите HELLO COCO с брекети?

Брекетите ще доведат до неравномерно избелване, затова препоръчваме да изчакате, докато брекетите бъдат премахнати, преди да използвате нашите продукти.Препоръчваме ви да се консултирате с вашия зъболекар, преди да използвате HELLO COCO.

Мога ли да използвам пудрата, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с вашия лекар или акушерка за всякакви здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите на Hello Coco. Ето пълния списък на съставките, който можете да предоставите на Вашия лекар: Kaolin (White), Xylitol, Diatomaceous Earth, Bentonite (Clay), Sodium Bicarbonate, Flavor (Peppermint), Dicalcium Phosphate Dihydrate, Calcium Carbonate, Magnesium Citrate, Curcuma Longa (White Turmeric) Root Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Mica, Titanium Dioxide.

Как да използвате пудрата?
 1. Намокрете четка за зъби и нанесете върху нея пудра Hello Coco.
 2. Четкайте зъбите си внимателно с кръгови движения в продължение на 3 минути.
 3. Изплакнете и измийте добре зъбите си с обикновена паста за зъби.
 4. Използвайте 1-2 пъти седмично като допълнение към обичайната си процедура за избелване на зъбите.
Какви са основните съставки?
 • Бяла глина - Тя има невероятната способност да свързва замърсяванията със себе си и да детоксикира устната кухина. В същото време е богата на минерали, така че активно допринася за реминерализацията на зъбния емайл и укрепването на венците.
 • Бентонитна глина - тя е богата на минерали, детоксикира устната среда и благодарение на адсорбционните си свойства свързва замърсяванията много ефективно.
 • Бяла куркума - Помага за регенерирането на венците и предотвратява възпаленията.
 • Ксилитол - предпазва от окисляване на устната кухина
След колко време ще видя резултати благодарение на Hello Coco на пудра или пяна?

Резултатите ще бъдат видими още след първата употреба.

Колко често трябва да използвам Hello Coco активен въглен на пудра?

За да постигнете най-добри резултати, препоръчваме ви да използвате пудрата два пъти дневно.

Колко употреби издържа една туба?

Препоръчваме ви да миете зъбите си два пъти дневно. Така продуктът трябва да издържи два месеца.

Back shopping