30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Комплект за крайно избелване

Коригиращата паста изсветлява зъбите, като използва технология за корекция на цвета, а избелващите ленти PAP са най-удобният начин за избелване.

  • Използва технология за корекция на цветовете.
  • Подобрява белотата на зъбите.
  • 14 индивидуални процедури по време на път.
Какво съдържа комплектът?
  • Цветови коректор
  • PAP Избелващи ленти за зъби

Постигнете най-добрите резултати за вашата усмивка.

Лентите за избелване на зъби PAP са идеалното решение за избелване на зъбите без чувствителност на път за заети хора. В съчетание с използването на коригиращ серум ще поддържате по-ярка и сияйна усмивка за по-дълго време.

Състав

PAP ленти за избелване на зъби
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate.

Коректор за избелване на зъби
Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Най-бързият начин за по-бели зъби.

наличен
95,50 лв –30 % 66,85 лв
Category: Изгодни комплекти
Weight: 0.5 kg
ultimate set banner
Summer Friday
95,50 лв –30 %

 

Phthalimidoperoxycaproicacid

Фталимидопероксикапронова киселина (PAP) е научно доказана съставка за избелване на зъбите, която е безопасна алтернатива на пероксида. Тя няма отрицателни странични ефекти по време на оксидирането на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

Hydroxyapatit

Хидроксиапатитът (HAp) е рядък минерал, който се среща естествено в зъбния емайл. Формулата PAP съдържа синтетична версия на PAP, която помага за изглаждане на микропукнатините по зъбите, в които се задържа плака. Същевременно създава защитен слой, който прави зъбите по-устойчиви на кариес.

Potassium Citrate

Калиев цитрат - мощна десенсибилизираща съставка, която помага за облекчаване на вече съществуваща чувствителност на зъбите. Той прониква през зъбите, за да осигури на нервите трайна защита от болка и чувствителност.

Отворете, залепете, усмихнете се!

Отлепете дългата лента и залепете залепващата страна към горните зъби. Натиснете лентата плътно надолу и я прегънете през задната част на зъбите, за да я закрепите. Повторете това за късата лента на долните зъби. Оставете да подейства за 30 минути и се насладете на по-бяла усмивка.

 

Чували ли сте за лилав шампоан? Предполагаме, че все още не сте го изпробвали върху зъбите си. Ето как работи:

Корекцията на цветовете започва от цветното колело, където лилавото и жълтото са допълващи се цветове, противоположни един на друг. Нанасянето на лилава паста за зъби върху зъбите ще неутрализира жълтите нюанси и ще ги премахне, подчертавайки забележимо по-светлия нюанс на бялото.

 

 

 

Имате ли въпроси? Ние имаме отговорите

Мога ли да използвам ленти за избелване на зъби, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с вашия лекар или акушерка за всякакви здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите на Hello Coco. Ето пълен списък на съставките в нашите ленти за избелване на зъби, който можете да предоставите на вашия лекар: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate

Мога ли да използвам ленти с фасети, мостове или обединени зъби?

Фасетите, имплантите или мостовете не са предназначени за избелване и изискват специални грижи от вашия зъболекар. Избелващата формула на PAP работи за оксидиране на петната от естествените зъби, но може да помогне за запазване на околните зъби в същия цвят като тези, третирани от зъболекаря. Винаги препоръчваме да се консултирате със зъболекаря си преди употреба, за да сте сигурни, че това е подходящият продукт за вас.

Причиняват ли избелващите ленти чувствителност на зъбите?

Нашите ленти за избелване PAP съдържат PAP като активна избелваща съставка, която не предизвиква чувствителност и не уврежда емайла. При избелване PAP може да въздейства единствено върху петната по зъбите, без да уврежда защитните слоеве на зъба. За да помогнем при вече съществуваща чувствителност, създадохме формула PAP с мощен десенсибилизиращ агент, известен като калиев цитрат.

Как да използвате ленти за избелване на зъбите?

Нашите ленти за избелване на зъби PAP са разработени за удобно избелване в движение и могат да се използват по всяко време на деня или когато искате да избелите зъбите си.

Как работят избелващите ленти?

Нашите ленти за избелване на зъби използват нашата формула PAP под формата на ленти. Когато PAP избелва, той оксидира петната по зъбите, без да предизвиква нежелани ефекти като дразнене или чувствителност на меките тъкани (венците).Съставът се разгражда по време на 30-минутното лечение, като не оставя остатъци от избелващата течност след отстраняването на лентата.

Back shopping