30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Коригираща пудра за активно изсветляване на зъбите

Нанасянето на лилава пудра върху зъбите ще неутрализира жълтите нюанси и ще ги премахне, подчертавайки забележимо по-светлия нюанс на бялото

  • 30 секунди за по-ярка усмивка
  • Използва технология за корекция на цветовете
  • Подобрява белотата на зъбите
  • Безопасно за венците
  • Безопасно за венците
Как действа пудрата?

Корекцията на цветовете започва от цветното колело, където лилавото и жълтото са допълващи се цветове, противоположни един на друг. Нанасянето на лилава пудра върху зъбите ще неутрализира жълтите нюанси и ще ги премахне, подчертавайки забележимо по-светлия нюанс на бялото

Коригираща пудра за активно изсветляване на зъбите за 30 секунди четкане.

Просто потопете четката си за зъби в пудрата и ги четкайте в продължение на 30 секунди, за да изсветлите зъбите си.

Как да използвате пудрата?

Най-добре е коректорът да се използва след избелване, но може да се използва и самостоятелно ежедневно или преди самото избелване. Намокрете четката за зъби и изтръскайте излишната вода. Потопете четката за зъби в контейнера с пудра, така че четините да бъдат равномерно покрити. Четкайте зъбите си старателно в продължение на 30 секунди. Изплакнете устата си и четката за зъби след употреба. След това внимателно отстранете излишното оцветяване.

Състав

Calcium Carbonate, Xylitol, Sodium Phosphate,Sodium Cocoyl Isethionate, Dicalcium Phosphate Dihydrate,Potassium Citrate, Menthol,Sucralose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylhydroxamic Acid, D&C Red No.33 (CI 17200), FD&C Blue No.1( CI 42090).

Съдържание на опаковката

1 x Цветови коректор 12g

Лилав прах за отстраняване на петна.

наличен
33,50 лв –30 % 23,45 лв
Category: Продукти
Weight: 0.2 kg
1024x1024 Purple Whitening Colour Corrector Powder 02
Summer Friday
33,50 лв –30 %

Чували ли сте за лилав шампоан? Предполагаме, че все още не сте го изпробвали върху зъбите си. Ето как работи:

Корекцията на цветовете започва от цветното колело, където лилавото и жълтото са допълващи се цветове, противоположни един на друг. Нанасянето на лилава пудра върху зъбите ще неутрализира жълтите нюанси и ще ги премахне, създавайки забележимо по-светъл нюанс на бялото.

 

Комбинацията от два водоразтворими коректорни цвята дава възможност да се премахне всеки нюанс на жълтото и да се постигне по-светла усмивка.

Коригиращата пудра помага за изсветляване на зъбите с технология за коригиране на цвета. Като балансира нюансите на зъбите, коректорът покрива жълтите петна и подобрява белотата на зъбите.

 

 

 

Имате ли въпроси? Ние имаме отговорите

Мога ли да използвам цветовия коректор с фасети, импланти или мостове?

Цветовият коректор е напълно безопасен, тъй като е неабразивна форма на избелване, но препоръчваме да избягвате почистването на тези зъби, тъй като само естествените зъби могат да бъдат избелени. Винаги препоръчваме да се консултирате със зъболекаря си преди употреба, за да сте сигурни, че това е подходящият продукт за вас.

Мога ли да използвам цветови коректор, ако имам брекети?

Коректорът е безопасен за употреба с брекети. Коректорът използва технология за корекция на цвета, за да скрие временно жълтите нюанси на зъбите, като не оставя неравномерно оцветяване на зъбите, когато коректорът бъде свален. Коректорът също така не е абразивен.

Мога ли да използвам Colour Corrector, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар или акушерка за всички здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите hello coco. Ето пълния списък на съставките, който можете да предоставите на Вашия лекар: Calcium Carbonate, Xylitol, Sodium Phosphate,Sodium Cocoyl Isethionate, Dicalcium Phosphate Dihydrate,Potassium Citrate, Menthol,Sucralose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylhydroxamic Acid, D&C Red No.33 (CI 17200), FD&C Blue No.1( CI 42090)

Каква е разликата между Colour Corrector под формата на паста и пудра?

Цветовият коректор под формата на пудра използва нашата прахообразна технология за корекция на цвета, за да премахне петната и да изсветли зъбите. Коригиращият серум за цвят съдържа по-силна концентрация и резултатите са по-дълготрайни.

Как и кога да използвам цветовия коректор?

Пудрата е най-добре да се използва след избелване, но може да се използва самостоятелно ежедневно или преди избелване, за да премахне нежеланите жълти тонове на зъбите. Намокрете четката за зъби и изтръскайте излишната вода. Потопете четката за зъби в контейнера с праха, така че четините да бъдат равномерно покрити. Четкайте зъбите си старателно в продължение на 30 секунди. Изплакнете устата си и четката за зъби след употреба. След това внимателно отстранете излишното оцветяване.

Back shopping