30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

PAP Избелваща паста за зъби

Ежедневна избелваща паста за зъби без флуорид, предназначена за нежно отстраняване на петна за цялостна по-бяла усмивка.

  • Ежедневно домашно избелване
  • Паста за зъби без флуорид
  • Премахване на петна

Как действа избелващата паста PAP?

PAP избелваща паста за зъби ви позволява лесно и ефективно да се отървете от неприятните петна по зъбния емайл от уюта на вашия дом с нашата PAP избелваща формула.

Тази паста за зъби осигурява уникална грижа за усмивката.

Как да използвате пастата?

Нанесете паста за зъби върху четката за зъби. Четкайте зъбите си старателно в продължение на поне 2 минути. Препоръчително е да използвате пастата за зъби поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер Отстранете излишната паста за зъби.

Състав

Aqua (Water), Glycerin, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, PVM/MA Copolymer, Cellulose Gum, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP), Mint Flavour/Aroma, Cyclodextrin, Hydroxyapatite, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Potassium Citrate, Sucralose, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid, Lecithin, Monosodium Citrate.

Съдържание на пакета
  • 1 x PAP Паста за зъби 60 ml

Ефективно ежедневно избелване.

наличен
24,50 лв –30 % 17,15 лв
Category: Продукти
Weight: 0.2 kg
1024x1024 pap zubna pasta 02
Summer Friday
24,50 лв –30 %

 

Phthalimidoperoxycaproicacid

Фталимидопероксикапронова киселина (PAP) е научно доказана съставка за избелване на зъбите, която е безопасна алтернатива на пероксида. Тя няма отрицателни странични ефекти по време на оксидирането на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

Potassium Citrate

Калиев цитрат - мощна десенсибилизираща съставка, която помага за облекчаване на вече съществуваща чувствителност на зъбите. Той прониква през зъбите, за да осигури на нервите трайна защита от болка и чувствителност.

Здравей, бяла усмивка и чисти зъби

PAP Паста за зъби, която безопасно избелва зъбите и ги предпазва от деминерализация на зъбния емайл.

 

Без пероксид, без чувствителност

Както всички наши продукти за избелване на зъби PAP, нашата паста за зъби PAP не съдържа пероксид.

 

 

 

Имате ли въпроси? Имаме отговори

С какво се различава тази паста за зъби?

Пастата за зъби hello coco мирише и има вкус на страхотна наслада за вашите зъби - 2 минути миене на зъбите ще са удоволствие. Пастата за зъби осигурява многократна защита - формулата ни с флуорид+ намалява чувствителността, спомага за по-здрави венци и подобрява състоянието на устната кухина.

Мога ли да използвам пастата всеки ден?

Да, всички наши пасти за зъби Hello Coco са чудесни за използване като ежедневна паста за зъби! Използваме най-висококачествени съставки, за да осигурим дълготрайни ползи за здравето на устната кухина. Формулата на нашата паста за зъби съдържа цинков лактат за неутрализиране на летливите серни съединения (VSC), ксилитол за намаляване на образуването на плака и стабилизиране на рН в устната кухина и калциев глицерофосфат за намаляване на ерозията на емайла и ускоряване на възстановяването му.

От каква възраст мога да използвам паста за зъби?

Пастата за зъби може да се използва от 6-годишна възраст.

Back shopping