30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Паста за зъби Кокос

Какъв вкус обичаш?

Кокос
Свежият вкус на кокос.

Студен чай с праскови
Лек и освежаващ вкус.

Манго сорбе
Екзотичен вкус на манго.

Мента
Експлозия на свежест.

Диня
Вълна от диня.

Ягода
Сладък ягодов вкус.

Ванилия
Познатият вкус на ванилия.

Грозде
Уникално грозде.

Свежият вкус на кокос от райския остров издига миенето на зъбите на ново ниво. Затегнете коланите и се насладете на свежия вкус в пълна сила.

  • Екзотичен вкус, изпълнен със свежест
  • Съдържа ксилитол и флуорид
  • Дългосрочни ползи за здравето на устната кухина

Какво прави тази паста за зъби различна?

hello coco използва най-висококачествени съставки, за да постигне перфектно почистване с добър външен вид, здраве и жизненост. Тази паста за зъби осигурява уникална грижа за усмивката. Пастата има страхотен вкус и аромат на кокос. Пастата за зъби осигурява многостранна защита - формулата ни с Fluoride+ намалява чувствителността, спомага за по-здрави венци и подобрява състоянието на устната кухина.

Тази паста за зъби осигурява уникална грижа за усмивката.

Как се използва пастата?

Нанесете паста за зъби върху четката за зъби. Четкайте зъбите си старателно в продължение на поне 2 минути. Препоръчително е да използвате пастата поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер. Отстранете излишната паста за зъби.

Състав

Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Glycerin, Flavour (Aroma), Disodium Phosphate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Calcium Glycerophosphate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Tetrapotassium Pyrophosphate, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sucralose, Menthol, Sodium Fluoride, Sodium Gluconate, Pentylene Glycol, Zinc Lactate, Methyl Diisopropyl Propionamide, Benzoic Acid.

Съдържа: Sodium fluoride 0.243% W/W (eq. 1100 ppm f.)

Съдържание на опаковката
  • 1 x Паста за зъби „Кокос“ 60 мл
наличен
19,50 лв –30 % 13,65 лв
Category: Продукти
Weight: 0.2 kg
1024x1024 coconut 03
Summer Friday
19,50 лв –30 %

Подарете свежест на зъбите си.

Кокос

Свежият вкус на кокос от райския остров издига миенето на зъбите на ново ниво. Затегнете коланите и се насладете на свежия вкус в пълна сила.

 

Студен чай с праскова

Тази лека и освежаваща паста за зъби е като летен бриз и е перфектната доза свежа грижа, която усмивката ви жадува. Затегнете коланите и се насладете на свежия вкус в пълна сила.

 

Манго сорбе

Екзотичният вкус на манго издига миенето на зъбите на ново ниво. Затегнете коланите и се насладете на екзотичния вкус.

 

Мента

Това е като експлозия от свежест при всяко почистване. Това е pick-me-up, който ви издига и никога не ви сваля. Затегнете коланите и се насладете на свежия вкус в пълна сила.

 

Диня

Вълната от диня издига миенето на зъбите на ново ниво. Затегнете коланите и се насладете на вкуса с пълна сила.

 

 

 

Имате ли въпроси? Ние имаме отговорите

Какво прави тази паста за зъби различна?

Пастата за зъби hello coco ухае и има вкус на страхотно лакомство за зъбите - 2 минути миене на зъбите са истинско удоволствие. Пастата за зъби осигурява многофункционална защита - формулата ни с флуорид+ намалява чувствителността, спомага за по-здрави венци и подобрява състоянието на устната кухина.

Мога ли да използвам пастата всеки ден?

Да, всички наши пасти за зъби hello coco са чудесни за използване като ежедневна паста за зъби! Използваме най-висококачествени съставки, за да осигурим дълготрайни ползи за здравето на устната кухина. Формулата на нашата паста за зъби съдържа цинков лактат за неутрализиране на летливите серни съединения (VSC), ксилитол за намаляване на образуването на плака и стабилизиране на рН в устната кухина и калциев глицерофосфат за намаляване на ерозията на емайла и ускоряване на възстановяването му.

На каква възраст мога да използвам паста за зъби?

Пастата за зъби може да се използва от 6-годишна възраст.

Back shopping