30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Паста за зъби Ванилия

Какъв вкус обичаш?

Ванилия
Познатият вкус на ванилия.

Студен чай с праскови
Лек и освежаващ вкус.

Кокос
Свежият вкус на кокос.

Манго сорбе
Екзотичен вкус на манго.

Мента
Експлозия на свежест.

Диня
Вълна от диня.

Ягода
Сладък ягодов вкус.

Грозде
Уникално грозде.

Имате ли желание за ванилия?

Пастата за зъби с вкус на ванилия внася освежаващо преживяване в устната ви хигиена. Това е като освежаващ глътка ванилово смути за вашите зъби.

  • Вкус, пълен със свежест
  • Съдържа ксилитол и флуориди
  • Дълготрайни ползи за здравето на устната кухина

С какво е различна тази паста за зъби?

hello coco използва съставки с най-високо качество, за да постигне перфектно почистване, добър външен вид, здраве и жизненост. Тази паста за зъби осигурява уникално преживяване за грижа за усмивката. Пастата има перфектен вкус и аромат на ванилия. Тя предоставя многократна защита – нашата формула Fluoride+ намалява чувствителността, поддържа здрави венци и подобрява здравето на устната кухина.

Тази паста за зъби осигурява уникално преживяване за грижа за усмивката.

Как да използвате пастата?

Нанесете пастата за зъби върху четката за зъби. Мийте зъбите старателно поне 2 минути. Препоръчително е да използвате пастата поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер. Изплакнете излишната паста за зъби.

Състав

Aqua (вода), сорбитол, хидратиран силициев диоксид, ксилитол, глицерин, аромат, динатриев фосфат, натриев лауроил саркозинат, калциев глицерофосфат, ксантанова гума, целулозна гума, тетракалиев пирофосфат, бензилов алкохол, каприлгликол, сукралоза, ментол, натриев флуорид, натриев глюконат, пентиленгликол, цинков лактат, метил диизопропил пропионамид, бензоена киселина, (CI 7789).

Съдържа: Натриев флуорид 0.243% W/W (екв. 1100 ppm флуорид).

Съдържание на опаковката
  • 1 x Паста за зъби „Ванилия“ 60 мл
наличен
19,50 лв –30 % 13,65 лв
Category: Продукти
350.png
Summer Friday
19,50 лв –30 %

Подарете свежест на зъбите си.

Ванилия

Пастата за зъби с вкус на ванилия внася освежаващо преживяване в устната ви хигиена. Това е като освежаващ глътка ванилово смути за вашите зъби.

 

Студен чай с праскова

Тази лека и освежаваща паста за зъби е като летен бриз и е перфектната доза свежа грижа, която усмивката ви жадува. Затегнете коланите и се насладете на свежия вкус в пълна сила.

 

Кокос

Свежият вкус на кокос от райския остров издига миенето на зъбите на ново ниво. Затегнете коланите и се насладете на свежия вкус в пълна сила.

 

Манго сорбе

Екзотичният вкус на манго издига миенето на зъбите на ново ниво. Затегнете коланите и се насладете на екзотичния вкус.

 

Мента

Това е като експлозия от свежест при всяко почистване. Това е pick-me-up, който ви издига и никога не ви сваля. Затегнете коланите и се насладете на свежия вкус в пълна сила.

 

Диня

Вълната от диня издига миенето на зъбите на ново ниво. Затегнете коланите и се насладете на вкуса с пълна сила.

 

Ягода

Пастата за зъби с ягодов вкус е освежаващ начин да започнете деня със сладък ягодов вкус и ефективна грижа за зъбите, която оставя устата ви чиста и свежа. Това е като вкусов взрив от ягодово смути при всяко миене на зъбите.

 

Грозде

Гроздовата паста за зъби придава освежаващ вкус на грозде при всяко миене на зъбите, оставяйки устата чиста и свежа. Това е като вкусово преживяване с гроздова дъвка, което издига грижата за зъбите на ново ниво.

 

 

 

Имате ли въпроси? Ние имаме отговорите

Какво прави тази паста за зъби различна?

Пастата за зъби hello coco ухае и има вкус на страхотно лакомство за зъбите - 2 минути миене на зъбите са истинско удоволствие. Пастата за зъби осигурява многофункционална защита - формулата ни с флуорид+ намалява чувствителността, спомага за по-здрави венци и подобрява състоянието на устната кухина.

Мога ли да използвам пастата всеки ден?

Да, всички наши пасти за зъби hello coco са чудесни за използване като ежедневна паста за зъби! Използваме най-висококачествени съставки, за да осигурим дълготрайни ползи за здравето на устната кухина. Формулата на нашата паста за зъби съдържа цинков лактат за неутрализиране на летливите серни съединения (VSC), ксилитол за намаляване на образуването на плака и стабилизиране на рН в устната кухина и калциев глицерофосфат за намаляване на ерозията на емайла и ускоряване на възстановяването му.

На каква възраст мога да използвам паста за зъби?

Пастата за зъби може да се използва от 6-годишна възраст.

Back shopping