30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Комплект за максимално LED избелване

Нашият най-мощен комплект за избелване на зъби, комплектът P R O LED, избелва професионално зъбите само за 15 минути, заедно с коректорна паста, която използва технология за корекция на цвета, последвана от редовно четкане с Original powder за максимален избелващ ефект.

 • Използва технология за корекция на цветовете.
 • Професионално избелване само за 15 минути
 • Без чувствителност или дразнене на зъбите.
 • Устройство за избелване на зъби с 32 LED диода
 • Елегантен. Лек. Безжична шина и BPA Free.
Какво съдържа комплектът?
 • P R O Комплект за избелване на зъби
 • Цветови коректор
 • Активен въглен

Постигнете максимални резултати за зъбите си.

Нашият най-мощен PRO LED Kit за професионално избелване само за 15 минути с нашия PAP гел заедно с коректор за цвят, който използва корекция на цвета и след това финишира зъбите с пудра Original за максимален и дълготраен избелващ ефект.

Какво съдържа
 • 1 x Безжична шина с 32 LED диода
 • 1 x Цветови коректор 30ml
 • 1 x Original пудра 30g
Състав

P R O LED Kit
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Hydroxylapatite (HAp), Pottasium Citrate, Carbomer, Cocos Nucifera Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Cranberry Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Aroma/ Peppermint Oil Цветови коректор за избелване на зъби
Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin. Активен въглен за избелване на зъбите Original
Coconut Activated Charcoal, Bentonite Clay, Peppermint Oil

Максимални резултати за избелване на зъбите ви

Momentálne nedostupné
222,50 лв –6 % 208,50 лв
Category: Изгодни комплекти
Weight: 0.8 kg
maximum set banner
222,50 лв –6 %

 

Phthalimidoperoxycaproicacid

Фталимидопероксикапронова киселина (PAP) е научно доказана съставка за избелване на зъбите, която е безопасна алтернатива на пероксида. Тя няма отрицателни странични ефекти по време на оксидирането на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

Hydroxyapatit

Хидроксиапатитът (HAp) е рядък минерал, който се среща естествено в зъбния емайл. Формулата PAP съдържа синтетична версия на PAP, която помага за изглаждане на микропукнатините по зъбите, в които се задържа плака. Същевременно създава защитен слой, който прави зъбите по-устойчиви на кариес.

Potassium Citrate

Калиев цитрат - мощна десенсибилизираща съставка, която помага за облекчаване на вече съществуваща чувствителност на зъбите. Той прониква през зъбите, за да осигури на нервите трайна защита от болка и чувствителност.

32 LED устройство за избелване на зъби, което осигурява изключителни резултати без компромиси.

По-бързо, безжично и с нашия най-мощен гел за избелване PAP за резултати, подобни на тези при зъболекаря, при това гарантирано без болка. 

 

Чували ли сте за лилав шампоан? Предполагаме, че все още не сте го изпробвали върху зъбите си. Ето как работи:

Корекцията на цветовете започва от цветното колело, където лилавото и жълтото са допълващи се цветове, противоположни един на друг. Нанасянето на лилава паста за зъби върху зъбите ще неутрализира жълтите нюанси и ще ги премахне, подчертавайки забележимо по-светлия нюанс на бялото.

 

Здравей, чисти зъби.

Благодарение на този малък, удобен и практичен помощник ще видите резултатите само след няколко употреби. Той премахва миризмите, неутрализира и детоксикира устната кухина и свързва със себе си всички вредни вещества.

 

 

 

Имате ли въпроси? Ние имаме отговорите

Как да използвате Pro Teeth Whitening LED Kit?
 1. Завъртете долната част на писалката, докато видите, че гелът се отделя.
 2. Нанесете тънък слой гел върху предната част на почистените зъби, като избягвате венците.
 3. Поставете LED шината в устата, включете я и я оставете да работи. Устройството се изключва само след 15 минути.
 4. Използвайте веднъж дневно в продължение на 7 дни, след което повторете процедурата след 6 седмици.
 5. За по-добри резултати не пийте, не яжте и не пушете в продължение на 1 час след избелването. Винаги отделяйте шината от LED устройството, преди да я почистите с вода.
Как се използва dual mode?

Първи режим 15 минути ефективно избелване със синя светлина. Вторият режим е 10-минутна процедура за избелване със синя и червена светлина за ефективно избелване, намаляване на чувствителността и реминерализация на зъбния емайл.

Кои са основните съставки на PAP?

PAP

Научно доказана съставка за избелване на зъби, която е безопасна алтернатива на пероксида. Той няма отрицателни странични ефекти по време на оксидирането на петната по зъбите, което позволява ефективно избелване без болка и чувствителност на зъбите.

HAp

Хидроксиапатит е основният компонент на зъбите. Формулата PAP съдържа синтетична версия, която замества минералите обратно в увредените части на емайла, което с течение на времето ще помогне за укрепване и защита на слоевете на зъбите.

Съдържа ли формулата на PAP пероксид?

Формулата на PAP не съдържа пероксиди, включително водороден пероксид. Нашата цел е да създадем най-ефективната формула за избелване, без да рискуваме здравето на устната ви кухина. Вместо това комбинирахме ефектите на PAP, хидроксиапатит за ефективно избелване на зъбите без чувствителност или увреждане.

Колко време е необходимо, за да видите резултатите от Pro Teeth Whitening LED Kit?

PAP е разработен така, че да показва оптимални резултати само с една процедура. Тази нова формула осигурява по-бързи резултати от всякога. За да поддържате резултатите след 1-2 процедури, препоръчваме ежедневна употреба на пудра за зъби Original или Powder Booster.

Мога ли да използвам Pro Teeth Whitening LED Kit, ако съм бременна или кърмя?

Всяка бременност може да бъде напълно различна, затова винаги препоръчваме да се консултирате с вашия лекар или акушерка за всякакви здравословни проблеми, които може да имате, преди да използвате продуктите на Hello Coco. Ето пълния списък на съставките, който можете да предоставите на Вашия лекар: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Hydroxylapatite (HAp), Carbomer, Cocos Nucifera Oil, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Seed Oil, Cranberry Seed Oil, Mica, Sodium Hydroxide, Aroma/ Peppermint Oil

Как формулата PAP избелва зъбите?

Когато PAP избелва, той окислява петната по зъбите, без да отделя вредни молекули, известни като свободни радикали. Това означава, че няма увреждане или ерозия на емайла по време на процеса на избелване, което означава, че външните слоеве на зъба остават непокътнати и могат да продължат да защитават зъбните нерви, докато се избелват ефективно.

Водоустойчива ли е LED устройството?

LED устройството не е водоустойчиво, тъй като съдържа батерия. Винаги отделяйте шината от LED устройството, преди да я почиствате с вода.

Мога ли да използвам продуктите HELLO COCO с брекети?

Брекетите ще доведат до неравномерно избелване, затова препоръчваме да изчакате, докато брекетите бъдат премахнати, преди да използвате нашите продукти.Препоръчваме ви да се консултирате с вашия зъболекар, преди да използвате HELLO COCO.

На каква възраст мога да използвам LED устройство?

Нашият комплект за избелване на зъби се препоръчва за деца на възраст над 12 години.

Как работи червената светлина?

Червената светлина намалява чувствителността на зъбите и едновременно с това реминерализира зъбния емайл.

Безопасно ли е избелването на зъбите?

Безопасността е приоритет номер едно в състава на всички продукти HELLO COCO. Доказано е, че традиционните избелващи съставки увреждат зъбите и венците, тъй като HELLO COCO използва PAP като активна избелваща съставка.PAP ефективно избелва петната, без да нарушава здравето на зъбите, оставяйки усмивката ви по-ярка и по-здрава. Той е безопасен и за венците и меките тъкани в устата. Освен това формулата съдържа ключови съставки, които доказано подобряват здравината на зъбите и облекчават всяка съществуваща чувствителност. Освен това нашите продукти не съдържат: PEG, SLS, парабени, фталати, алкохол, карагенан, толуен и триклозан.

Back shopping